Tuesday, November 3, 2009

SAhABaT 2 Ku

hai cumeee.....
sory la eika baru nak update pic yang dah lama..sgt2..
bkan apa sebelum ni buzy sgt,..
pic2 ni just nak m;ngingatkn kembali kenangan2 b'sama teman2 ku..



haa,..gambar ni sekadar untuk menceriakan blog aku aje,..
dengan pic kwan2 aku yang comel2 belaka,...
comel x??
comel kan,..mesti la comel...
sapa punya member!!!
haha,...
nie klau depa tgok ni mesti kembang semangkuk kan,..

hehehe,...mia n tkah yang selalu update blog tuh
jgn marah yea,..
i gurau jew,..
you all my fren,...


dari atas: c-mon,aku ,dayang
bawah 2: wanie,tkah n mia....




nie masa kami ramai2 serbu satu kedai nie,..
semua kami nak test tp satu pown tak beli kt kedai 2..
hahaaha,...promoter2 kt situ mesti hangat punya ngan kami,..
bukan setakat try sja,..dok posing lagi kot atas,..
tu yang x tahan tuh,...

apa2 pown ..thanks a lot to my fren...
because make me happy wiht all of you...
Harap2 pas nie kita dapat enjoy lagi cm nie,..

hari yang ceria,..

balik dari jom heboh,..hahaa,..






jom jom jom jom,....jom heboh heboh.....huhuhhu,...
JOM HEBOH TV3...di PERKARANGAN STADIUM BATU KAWAN,PG
hee,..boring giler babe,.dah la dgn panas plak tuh
aku p sana sat saja,.. tak sampai 1 jam,..
hehe,wat rugi duit minyak aje,..
kalau karnival ini wat kat blah2 pulau kan best bleh pi 2 ari b'turut2....


aku blik2 2 trus tdok,..haha,..keja aku tidok jea,.. bisala x dah apa nk buat,..
apa lg kemas2 katil baring kan badan anda
dan tarik selimut supaya lebih selesa n tidok,...
arghh..arghhh.....
(uppss...lupa tutup mulut)







Monday, October 26, 2009

Thursday, August 27, 2009

EDDIEKA

hai cume,...nie barula bf eika...sebut pasal kekasih n cintan cintun nie,... eika nk b'kongsi ckit la pengalaman eika ngan kowg..ada sesetengah owg kan dya malu sgt x nk mengaku yang dya nie ada kekasih,...kenapa erk???pikir2 balik apa slhnya klau m'ngaku pown kan,... cian dkt pasangan kita tu,...si dya sayang kt kita tp kita mcm sisihkan dya plak,.... haha,...tgok cam eika nie,..bkan nk menunjuk tau tp,sebab terlalu syg kan si mamat nih,eika nk tunjuk kt kowg buah hati jantung pisang eika nie,...heheehh...
"syukur alhamdulillah ada jugak owg yg sayang kt aku"

pemuda umno (^.^)



hmm,...nie didie..heheehh... aik, sory ckit na nie bkan bf eika tau.Haa..nie la bonzer eika,huhhhuuuhhh,.... prasankan ,xlah actually dia nie mmbr2 jea cuma dya tua ckit haha,..bkan la tua cuma beza kami 10 thn hahahaaa.....amacam hensem x??huwahhuwahhhh..haa.,,nie la geng2 abg didie nih,...masa nie dpa lawan ngan bdk2 mana entah hehee,....tgok 2 muka seronok jea kan padahal depa nie dah kalah huhhuhhhh......control maco la2,..... HIDUP PEMUDA UMNO!

Wednesday, August 26, 2009

meMbER2 EikA

yang ni wanie,mia n fatin
nie aku n sebelah nie tkah n dayang
nie masa kami suma otway nk g hotel tnjung bungah,..dlm bus apek bodo 2 la,...


tkah,fatin,wanie,mia n dayang,....
haa,..nie la mmbr2 eika,masa ni kami dlm lif kt hotel tanjung bungah...heheeee dalam lif pown jadi keja,smpai muka dayang x masuk weyh...cian kat dayang

dh smpai 2,masuk plak tandas...punyala b'jam2 kami dlm tandas 2,...

ha...nie suma dok wat comel la 2,...tgok arh dlm tandas pown keja,...








hari ni ak spendtime lagi mai cc 4 update my blog,...